Az alábbi tevékenységi körök érhetőek el klinikánkon

 • Asszisztált reprodukció: a meddő párok kivizsgálása, a férfi és a női oldal kivizsgálása együttesen történik.
 • Inszeminációs kezelések: homológ és donor inszemináció.
 • In vitro fertilizációs (lombikbébi) eljárások: stimuláció (COH: kontrollált ovarialis hyperstimulatio), ultrahang vezérelt tüsző punkció, ultrahang vezérelt embriótranszfer.
 • Mikromanipulációs eljárások: ICSI: introcitoplazmatikus spermium injekció, PICSI, AH: asszisztált hatching, poláris test blasztomer biopszia.
 • Cryobiológiai eljárások: spermium-, embrió- és petesejtfagyasztás
 • Donációs programok: sperma-, embrió- és petesejtdonáció.
 • Prekoncepcionális gondozás: Kiemelt jelentősége van intézetünkben ennek a szakmai programnak, ugyanis az IVF beavatkozások eredményessége szempontjából nem mindegy, hogy a páciensek milyen egészségi állapotban vágnak neki a kezelésnek. A világ vezető intézeteiben már bevett gyakorlatnak számít, hogy a lombikbébi beavatkozás előtt a páciensek általános állapotát felmérik, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy különböző módszerek alkalmazásával jobb egészségi állapotba kerüljenek, ezzel elérve a magasabb teherbeesési arányt. Ide tartoznak pl. a táplálkozási problémák, alkohol- és drogfogyasztás, életmódbeli problematikák, környezeti ártalmak stb.
 • Minimál Invazív – endoszkópos sebészet: a legmodernebb sebészeti technológiák alkalmazásával egynapos sebészeti műtétek keretében történnek operatív beavatkozások mind a nőgyógyászat, urológia, sebészet szakterületeken. Külön kiemelendő a CO2 lézer sebészeti beavatkozások. Ezen műtéti technika a páciensek számára gyorsabb felgyógyulást, kisebb megterhelést biztosít.
 • Urológia, andrológia: Ezen terület a férfi meddőség problémái kerülnek megoldásra.
 • Endokrinológia: A hormonháztartás zavaraival foglalkozó szakterület, külön kiemelendő a policisztás ovarium (PCO) szindróma, pajzsmirigy rendellenességek, súlyproblémák által okozott elváltozások. Külön kiemelendő szakterület a diabétesz és az inzulinrezisztencia által okozott problémák megoldása.
 • Belgyógyászat: Az általános belgyógyászati megbetegedéseknek kiemelkedő jelentősége van a teherbeesés szempontjából. Külön specialista foglalkozik intézetünkben ezen elváltozásokkal (hypertonia, anyagcserezavarok) stb.
 • Pszichológia: Az intézet kiemelten kezeli a gyermek után vágyó páciensek lelki problémáinak gondozását és lelki megterheléseinek csökkentését. Maga a meddőség ténye a meddő párokat komoly lelki terhet okoz, a kezelés során kialakult stressz állapotok ill. a sikertelen kezelés esetén esetlegesen kialakult hangulatváltozatosok megfelelő szakember által kezelve lényegesen kisebb megterheléssel járnak a pácienseknek, eztáltal bizonyítottan nő a sikeres gyermekvállalás esélye.
 • Genetika: A genetikai szakterület átfogja a meddőség genetikai hátterének vizsgálatát, a preimplantációs genetikai vizsgálatokat ill. a létrejött terhesség esetén a magzat méhen belüli diagnosztikai eljárásait. Kiemelt jelentősége van a Preimplantációs Genetikai Vizsgálatnak micro-array CGH technológia segístégével, mely során a preembrió, petesejt genetikai vizsgálatára van lehetőség molekuláris ill. citogenetikai módszerekkel. Ezzel a módszerrel lehetőség van arra, hogy Magyarországon egyedülálló módon kiszűrjük a kromoszóma számbeli eltéréseket hordozó embriókat még a méhbe való beültetés előtt.
 • Szülészet-nőgyógyászat: Intézetünkben lehetőség van rutin nőgyógyászati beavatkozásokra és műtétekre. A létrejött terhességek gondozása helyben végezhető. Az intézeten belül a szülésre lehetőség egyelőre nincsen, a pácienseknek több lehetőséget biztosítunk mind privát, mind állami intézetekben a szülésre. A nőgyógyászat mellett lehetőség van a menopauza, változó kori panaszok kezelésére, valamint pozitív családtervezési tanácsadásra.
 • Ultrahang diagnosztika: A legmodernebb ultrahang-diagnosztikai eszközzel 3D, 4D technológiával lehetőség van kismedence, has, emlő, pajzsmirigy, here ultrahang-diagnosztikai vizsgálatára.
 • Sebészet, érsebészet: Varicositas, aranyérműtétek elvégzése és lehetősége.
 • Plasztikai sebészet: Intézetünkben esztétikai plasztikai sebészeti, szépészeti műtéti beavatkozásokra is lehetőség van, úgy, mint mindenre kiterjedő emlő, has, szem plasztikai beavatkozások, ránc-, és ajakfeltöltés, botox kezelés, lokális zsírszövet kezelés ultrahang kiváltotta kavitációs technológiával.
 • Nose Art: Az orr esztétikai plasztikai és funkcionális sebészete különös szakértelmet, gyakorlatot és széleskörű ismereteket igényel. Az orr sebészeténél több szakma határterülete találkozik: a plasztikai sebészet, a fül-orr-gégészet és az endoszkópos beavatkozások ismerete egyaránt szükséges. Intézetünk nemzetközi hírű szakemberrel biztosítja az orrsebészet legmagasabb szintű művelését.
 • Laboratóriumi diagnosztika: Intézetünkben lehetőség van teljes körű kémiai, mikrobiológiai, STD, HPV vizsgálatokra

ivarsejtbankbanner