Munkatársaink a 33. ESHRE konferencián

ESHRE 2017

A Versys Clinics számára kiemelten fontos, hogy az intézet munkatársai folyamatos nemzetközi szakmai képzésben részesüljenek, ezáltal is biztosítva a magyar páciensek számára a legmodernebb eljárásokhoz és szakmai színvonalhoz való hozzáférést. Idén 4 munkatársunk képviseli a klinikát Genfben az európai humán reprodukció területének legnagyobb nemzetközi eseményén, az #ESHRE2017 -es konferencián.

A humán reprodukció tudományos és klinikai értelemben is folyamatos fejlődésen megy keresztül. Gyakoriak az olyan innovatív, gyakran forradalminak is tekinthető változások – amelyekből egyre többet várunk az elkövetkezendő években –, amelyek akár alapjaiban is megváltoztathatják a meddőség diagnosztizálását és kezelését. A Genfben jelenleg zajló ESHRE (Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaság) 2017-es kongresszuson a terület nemzetközi szaktekintélyei adnak elő a reprodukcióval kapcsolatos legfrissebb tudományos eredményekről, beszélik át a vitatott kérdéseket és szóba kerülnek ennek a gyorsan fejlődő területnek a jövőbeli kihívásai is.

A kongresszust megelőző napon 15 szakmai kurzust is tartottak, amelyeken a jelenlevő szakemberek sokféle téma közül választhattak, és megismerkedhettek a laboratóriumi és klinikai újdonságokkal, újításokkal is.

Büszkék vagyunk rá, hogy idén a Versys Clinics két tudományos poszterét is kiválasztotta az ESHRE szakmai fóruma, és azokkal is megjelenhetünk a konferencián.


ivarsejtbankbanner