Laboratóriumi diagnosztikai konzultáció

Az orvosi laboratóriumi diagnosztika, mikrobiológiai diagnosztika és molekuláris biológiai diagnosztika konzultatív kérdéseivel nyugodtan fordulhat klinikánkhoz. A laboratóriumi konzultáció során átnézzük korábbi vizsgálati leleteit, kielemezzük a kapott eredményeket, megvizsgáljuk az esetleges meglevő betegségeinek kivizsgálása szempontjából azt, hogy az eddigi vizsgálatok mennyire adtak választ a felmerülő kérdésekre, illetve hogy még milyen vizsgálatokat kellene elvégezni. A megfelelő minőségben szolgáltató háttér-laboratórium segítségével számos, egyébként ritkán végzett, és így nehezen elérhető laboratóriumi vizsgálat megszervezésére is lehetőség van.

A Versys klinikán kialakított mintavételi helyen előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, kulturált körülmények között kerülhet sor a vizsgálati anyag levételére. A vizsgálati eredményeket ugyancsak a klinikán veheti át, illetve kérés esetén postai vagy elektronikus úton elküldjük önnek, felhatalmazás esetén orvosának.

Lehetőség van arra, hogy több éves laboratóriumi diagnosztikai, mikrobiológiai, parazitológiai és molekuláris diagnosztikai szakmai gyakorlattal rendelkező szakember segítségével konzultáljon a kapott vizsgálati lelet tartalmáról.


ivarsejtbankbanner