Szolgáltatásaink

Messziről sugárzik, ha valakinél a test és lélek egyensúlyban van.

A kiegyensúlyozottság a harmonikus megjelenés záloga, az önbizalom és magabiztosság alapköve. Néha szükség van a testi alaki jellemzők kisebb-nagyobb mérvű korrekciójára, hogy a lélek is egyensúlyba kerülhessen. A test esztétikai módosításában a Versys Clinics plasztikai sebészete teljes tudásával szívesen működik közre.

Plasztikai sebész szakorvosok, altatóorvosok, műtősök, asszisztensek és ápolónők alkotják a plasztikai részleg csapatát, akik szakmai tudásuk legjavát nyújtva állnak pácienseink rendelkezésére.

Az első konzultáció alkalmával lehetőség nyílik egy személyes találkozásra az operációt végző sebész orvossal, aki az egyén adottságainak és elvárásainak megfelelő műtéti megoldást javasol, továbbá széleskörű felvilágosítást nyújt.

Beavatkozások eredményességét és hatékonyságát modern műtő, speciális műszerekkel végzett eljárások és a legkiválóbb minőségű alapanyagok szavatolják, legyen szó mellplasztikáról, hasplasztikáról, zsírszívásról, arcplasztikáról, orrplasztikáról, hogy csak néhányat említsünk...

Az ambulánsan elvégezhető beavatkozásokat, mint például a Botox kezelés, a Restylane-es ráncfeltöltés, anyajegylevétel, visszérkezelés, kisebb területű zsírleszívás (PAL vibrációs rendszerrel), kavitációs ultrahanggal végzett lokális zsírbontást követően még aznap távozhatnak otthonukba kedves pácienseink.

Az altatásban végzett szépészeti beavatkozások után fontos, hogy pácienseink egy-két éjszakát klinikánkon töltsenek. A professzionális háttérhez kényelem és tökéletes diszkréció párosul. Légkondicionált, elegáns betegszobáinkban a páciensek teljes ellátásban részesülnek állandó nővéri és orvosi felügyelet mellett.

A Versys Clinics csapata mindent megtesz azért, hogy a hozzánk érkező biztonságban érezze magát az első megkereséstől a kezelés végéig, ezzel is hozzájárulva a nyugodt, zavartalan szépüléshez és gyógyuláshoz.

Amennyiben kérdése, kérése lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon, vagy akár postai úton is.


ivarsejtbankbanner