Szakembereink

A fogamzási problémák és a várakozás időszaka sokszor komoly lelki terhet jelentenek a jövendőbeli kismamák számára. Klinikánkon jelenleg két szakember dolgozik annak érdekében, hogy a Versys Clinics páciensei lelki szempontból is felkészülten várják a beavatkozást, és megkapják a szükséges lelki támogatást.  Prekoncepcionális programunk segítségével azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a vágyott fogantatás ne csupán megtörténjen, hanem a jövendőbeli szülők testi-lelki szempontból egyaránt felkészülten várják a gyermek érkezését. Klinikánk szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy páciensei a lehető leghatékonyabb kezelésben részesüljenek, ezért egy ingyenes pszichológiai konzultációs lehetőséget biztosítanak számukra. Emellett pácienseink igény szerint további konzultációs lehetőségeket kérhetnek a segítő szakemberektől.

 

 

 

Szakembereink:

 

Dr. Süli Ágota - Önéletrajz

A pszichoterápiás terület vezetője

pszichiáter szakorvos, pszichoterapeuta, gyermekterapeuta.

Édesapja nyomdokaira lépve végezte el az orvosi egyetemet. Pályáját az Országos Pszichiátriai és Neurológiai intézetben kezdte, melynek 15 éven keresztül munkatársa volt. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar egyetemi oktatója. A nők lélektana, a női hormonokkal összefüggő pszichés változások kiemelten érdeklik. Úgy véli, hogy bizalom, szimpátia, nyitottság és őszinteség kell ahhoz, hogy munkáját jól tudja végezni. Munkája során a világ több országába eljutott, többek között Bostonban a Harvard Egyetem rezidenseként dolgozott, és az ott tapasztalt modern szemléletet saját munkájában is alkalmazza. A Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetben magánrendelést folytat.

 

 

 

Higi Vera - Önéletrajz

pszichológus, mediátor, fókusz tréner

Higi Vera pszichológus, mediátor és fókusz tréner. A családjában is előfordult fogamzási problémák, emiatt keltette fel az érdeklődését ez a terület. A Károli Gáspár Református Egyetem gyakorlatorientált szemléletének köszönhetően lehetősége adódott a fókusz módszer elsajátítására, amely a test és a lélek közötti kapcsolatot kitüntetett figyelemmel kezeli. Szakdolgozata témáját egy fogamzási problémákkal küzdő nőkből álló fókusz csoport alkotta, és közös munkájuk eredményeként kimutathatóan csökkent a tagok szorongása, emellett pedig nőtt az önértékelésük. Jelenleg két éve foglalkozik ilyen problémákkal küzdő nőkkel főként egyéni beszélgetések keretein belül, és a Versys Clinics munkatársaként szintén elérhető a páciensek számára.

 

 

 


ivarsejtbankbanner