18 tény a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetről

Magyarországon megközelítőleg 150-200 ezer pár küzd azért, hogy a gyakran évek óta tartó várakozást követően gyermekük szülessen. A pároknak nagy nehézséget jelent a legalkalmasabb módszer és munkacsoport kiválasztása mely hatékonyan és biztonságosan megoldást ad a problémára.
Ezért a következőkben összefoglaljuk azokat a legfontosabb tényeket amelyek megkönnyíthetik a döntés folyamatát, az intézetválasztásban .

(A kiemelt szövegre kattintva további információhoz juthat az adott területtel kapcsolatban)

 1. A Versys Clinics munkacsoportja által kidolgozott módszertan alapján az intézetben a meddőséget komplex szemléletben kezelik, vagyis a különböző szakterületek szakemberei aktívan együttműködnek a páciensek sikeres kezelésének érdekében.
 2. Az Intézet Magyarországon elsőként vezette be meddőségi kezelések során a perikoncepcionális programot, mely során a párok komplex állapotfelmérése segíti a szakemberek munkáját a kezelés hatékony kivitelezésében (táplálkozási zavarok, károsító környezeti tényezők, stressz, életmódbeli hatások, stb.).
 3. Intézetünk komplex szemléletének és a legmodernebb technológia alkalmazásának köszönhetően a nálunk végzett IVF kezelések sikeressége eléri a világ vezető intézeteinek eredményességi mutatóit, amely jelentősen meghaladja a hazai statisztikát.
 4. Az intézetben az országban elsőként működik onkofertilitás munkacsoport, mely egyedüliként kapott Magyarországon kutatási engedélyt petefészekszövet fagyasztására rosszindulatú daganatos betegségben szenvedő nők számára.
 5. Szakembereink kiemelkedő hazai és nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Az intézet orvosszakmai igazgatója, Dr. Vereczkey Attila több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik, és 2001 óta vezet meddőségi intézeteket. Dr. Nánássy László laborvezető embriológus többek között az Egyesült Államok vezető meddőségi laboratóriumaiban szerzett több éves szakmai képzést és tapasztalatot.
 6. Az Intézetben a legmodernebb technikai felszereltséggel állunk pácienseink rendelkezésére, így megfelelve a legmagasabb nemzetközi kritériumoknak is.
 7. Az intézmény laboratóriumaiban és műtőiben a legmagasabb színvonalú, túlnyomásos steril klímarendszer biztosítja a csíramentes levegőt, így teremtve optimális környezetet az embriók fejlődése, valmint a műtéti beavatkozások számára.
 8. A laboratóriumokban klinikailag is igazoltan a legbiztonságosabb, legmagasabb eredményességet adó eszközöket, tápoldatokat használunk. Az Intézetben tárolt minták őrzését komplex biztonsági rendszerek garantálják.
 9. A laboratóriumok és műtő biztonságos működését meghatározott időközönként független laboratórium ellenőrzi.
 10. Intézetünkben hazai és nemzetközi standardoknak megfelelő, független auditorok által auditált minőségbiztosítási rendszereket alkalmazunk (ISO 9001, MEES).
 11. Az Intézet szakemberei aktív tudományos tevékenységet folytatnak, az eredményekről rendszeresen tartanak előadást kiemelkedő hazai és nemzetközi fórumokon, emellett tagjai számos tudományos társaságnak.
 12. Az Intézet munkatársai folyamatos nemzetközi szakmai képzésben részesülnek, ezáltal biztosítva a magyar páciensek számára a legmodernebb eljárásokhoz és szakmai színvonalhoz való hozzáférést.
 13. Az intézet munkacsoportja társszervezője volt a COGI (Controversies of Obstetrics and Gynecology, www.congressmed.com/cogi) 2015-ös konferenciájának, amely egyike a világ vezető nőgyógyászati és meddőséggel foglalkozó konferenciáinak.
 14. Versys Clinics számára fontos szempont a hatékony ügyintézés, minimális várakozási idő mellett nincs várólista.
 15. Pácienseink számára szakembereink folyamatosan rendelkezésre állnak, így segítve őket minden szükséges információ megszerzésében, hogy a számukra legoptimális döntést hozhassák meg.
 16. Az intézmény állami finanszírozással nem rendelkezik. A kezelések árai előre meghatározhatóak, az orvosok és a személyzet paraszolvenciát nem fogad el.
 17. A Versys Clinics munkatársai számára fontos szempont, hogy ne csak szakmailag, hanem emberileg is támogassák a párokat a szülővé válás folyamatában.
 18. A Versys Clinics kényelmes és harmonikus környezetben, hatékony szakmai szolgáltatásokkal várja pácienseit.

További információért keressen minket bizalommal:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06-1-799-5120


ivarsejtbankbanner