Dr. Molnár Miklós

Plasztikai sebész szakorvos

Dr. Molnár plasztikai sebész szakképesítését a világhírű brazil szaktekintély, Prof. Ivo Pitanguy egyetemi szakképzésén szerezte meg, Brazíliában, Rio de Janeiro-ban. Három év elméleti és gyakorlati képzésben vett részt és dolgozott a professzor asszisztens sebészeként (www.pitanguy.br.com). 2001-ben szakvizsgázott plasztikai sebészetből.


A megszerzett brazil szaktudással és gyakorlattal Dr. Molnár visszatért Magyarországra. 2002-ben létrehozta a Clinica Interplastica-t, majd a Telki Magánkórház főorvosa /2004-2008/, ezt követően a DrRose Magánkórház és Budapest Plasztika Intézet vezető plasztikai sebésze /2008-2012/ volt. Allergan Akadémia Arcszépészet hivatalos magyarországi oktatója.


2012-ben a Kanári-szigeteken (Spanyolország) Dr. Molnár létrehozta a Perfect Age Arcszépészeti Központot. Jelenleg dolgozik Magyarországon és Spanyolországban is.


Dr. Molnár tagja a magyar és számos nemzetközi plasztikai sebész társaságnak. Munkáját a brazil sebészi technika alapelvei szerint végzi: természetesség, szépség, harmónia a testben és lélekben.


Szakterületek:

  • Arcfiatalítás, arcszépészet: Liquid facelift. Botox kezelés. Ráncfeltöltés. Arc-nyakplasztika, Szemhéjplasztika
  • Testkontúr és alakformáló műtétek: Szülést, szoptatást követő emlő és hasi korrekciók, Teljes testátalakítás, Fenékplasztika, Kombinált műtétek. Fogyást követő plasztikai korrekciók
  • Férfi plasztikai műtétek: Testkontúr formálás. Nőies emlők. Izom implantumok. Arcfiatalitás
  • Transzexualis plasztikai beavatkozások

Nyelvek:

angol, olasz, spanyol, portugál, német

 


ivarsejtbankbanner