Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

3D/4D babamozi és Dietetikai tanácsadás

Babamozi

A GI Voluson E6 ultrahang lehetővé teszi, hogy élethű, térhatású mozgóképen láthassa gyermeke arcát, megcsodálhatja, ahogy nyitja a száját, az ujjait és lábait mozgatja, és közvetlenül megfigyelhetjük, hogy kislány-e vagy kisfiú. A vizsgálaton megbecsüljük még a baba súlyát is, melyről fényképes dokumentációt is kapnak.
A mozira a legkedvezőbb időpont, a terhesség 21. és 34. hete között van (egyén függő), mivel ilyenkor már látszódnak a kicsi vonásai, az arcocskája is teltebb, grimaszol és gesztikulál. A szép éles és látványos képhez van elegendő magzatvíz, és a hasfal sem túl vastag. Talán még azt is felfedezhetik, hogy kire hasonlít a családból. A babamozira jöhet akár párjával és a nagyszülőkkel is, mivel a helyiség méretéből adódóan négy fő kényelmesen elférhet a vizsgálat alatt. A vizsgálat előtt érdemes egy-másfél héttel előtte időpontot egyeztetni, hogy a legoptimálisabb alkalmat tudjuk a mozira kiválasztani. 

4D mozi

Prekoncepcionális diétás tanácsadás

A fogantatás előtti életmód befolyásolja a teherbeesés esélyét, a várandósság lefolyását, illetve a gyermek és az édesanya egészségét is. Fontos tehát, hogy tudatosan készüljünk erre az időszakra. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben útmutatást szeretne. A táplálkozással kapcsolatos tényezőkre érdemes odafigyelni, hogy leendő gyermeke a legjobb esélyekkel lásson napvilágot, ne legyen hajlamos bizonyos betegségekre, illetve az Ön szervezete se szenvedjen hiányt semmiben, a megváltozott igények következtében.

Dietetikus