Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Alternatív Gyógyászati Központ

Alternatív Gyógyászati Központ

Ezen szakterületünk kialakítása jelenleg folyamatban van. Szakembereink a komplex szemlélet jegyében kizárólag evidence based alapú alternatív gyógymódokkal egészítik ki a hagyományos orvoslást – ilyen például a jóga, a kismamatorna, a coaching, a szomatodráma és a rendszer- és családállítás.

Megkérjük kedves leendő/meglévő pácienseinket, hogy az alábbi szövegdobozba írják meg ötleteiket, véleményüket, hogy milyen egyéb kiegészítő szolgáltatásokat látnának szívesen alternatív központunkban.

Köszönjük szépen együttműködésüket!

a Versys Clinics csapata

 

Tudomásul veszem, hogy a Versys Clinics - Humán Reprodukciós Intézet Kft. részére a fenti személyes adataimat önként átadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy azokat a nevezett kapcsolatfelvétel céljából a hozzájárulás visszavonásig kezelje. Az adatokat a Versys Clinics a hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.