Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Versys Clinics BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük a Versys Clinics honlapján. Klinikánkon hiszünk a komplex és holisztikus szemlélet erejében: a különböző szakterületek egymással együttműködve dolgoznak azon, hogy a hozzánk forduló pácienseket a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb módszerekkel, innovatív megoldásokkal segíthessük. A klinika egyéni koncepciójának kidolgozásánál alapvető szempont volt, hogy nemzetközi színvonalú, csúcstechnológiával ellátott egészségügyi központot hozzunk létre, és ez ne csak a szakmai hozzáállásban, hanem a hozzánk fordulókkal kiépített bizalmi és harmonikus kapcsolatban is megmutatkozzon.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Klinikánk komplex kínálatából pácienseink a meddőségi kezelések mellett többek között a belgyógyászat-endokrinológia, a reprodukciós ultrahang-diagnosztika, a kardiológia, a reprodukciós és az endoszkópos sebészet, a szülészet és a nőgyógyászat, a genetika, az andrológia és az inkontinencia, a pszichológia, a perinatális és a perikoncepcionális tanácsadás, a labordiagnosztika, a plasztikai sebészet, a dietetika és alternatív gyógyászati szolgáltatások közül válogathatnak.

Szolgáltatásaink

Error: No articles to display

KARRIER

A Versys Clinics munkatársainak köre folyamatosan bővül. Amennyiben egy dinamikus, folyamatos szakmai fejlődést biztosító, nemzetközileg is elismert csapat tagja kíván lenni, keresse az aktuális karrierlehetőségeket. Pályázatokat és önéletrajzokat a karrier@versysclinics.com címre várunk.