Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Környezeti ártalmak

Életünk során – legyen szó otthoni környezetünkről, munkahelyünkről vagy egyszerűen a településről, ahol élünk és közlekedünk – számos tényező befolyásolhatja egészségi állapotunkat. Sokszor még a számunkra legtermészetesebb tevékenységek, szokások, használati tárgyak is okozhatnak egészségkárosodást, és vezethetnek közvetve gyermekeink egészségének romlásához, noha arra talán nem is gondolnánk.

Prekoncepcionális állapotfelmérésünk során kérdéseket teszünk fel a táplálkozási szokásokon és az élvezeti szerek használatán túl pácienseink mindennapi életére vonatkozóan is (munkakör, szabadidős tevékenységek, lakókörnyezet, használati tárgyak stb.), így képet kaphatunk arról, milyen egészségkárosító hatások érik a pácienst. Életmód-tanácsadás során megismertetjük a pácienssel, melyek azok a körülmények, amelyeket módjában állhat elkerülni, vagy változtatni rajtuk, ezáltal hozzájárulhat saját és családja jobb egészségi állapotának kialakításához és megőrzéséhez.

Természetesen a civilizált társadalom számos vívmánya mindennapjaink elengedhetetlen részévé vált, mindenről lemondanunk lehetetlen és szükségtelen. Egy-két apró változtatással azonban jelentős sikereket érhetünk el mindennapi vitalitásunk megteremtésében.

Feliratkozás hírlevélre

Tudomásul veszem, hogy a Versys Clinics - Humán Reprodukciós Intézet Kft. részére a fenti személyes adataimat önként átadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy azokat a nevezett hírlevél küldése céljából a hozzájárulás visszavonásig kezelje. Az adatokat a Versys Clinics a hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.