Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Alternatív Gyógyászati Központ

Ezen szakterületünk kialakítása jelenleg folyamatban van. Szakembereink a komplex szemlélet jegyében kizárólag evidence based alapú alternatív gyógymódokkal egészítik ki a hagyományos orvoslást – ilyen például a jóga, a kismamatorna, a coaching, a szomatodráma és a rendszer- és családállítás.

Megkérjük kedves leendő/meglévő pácienseinket, hogy az alábbi szövegdobozba írják meg ötleteiket, véleményüket, hogy milyen egyéb kiegészítő szolgáltatásokat látnának szívesen alternatív központunkban.

Köszönjük szépen együttműködésüket!

a Versys Clinics csapata

 

Tudomásul veszem, hogy a Versys Clinics - Humán Reprodukciós Intézet Kft. részére a fenti személyes adataimat önként átadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy azokat a nevezett kapcsolatfelvétel céljából a hozzájárulás visszavonásig kezelje. Az adatokat a Versys Clinics a hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.

Bemutatkozás

A Versys Clinics egyéni koncepciójának kidolgozásánál alapvető szempont volt, hogy nemzetközi színvonalú, csúcstechnológiával ellátott egészségügyi központot hozzunk létre, és ez ne csak a szakmai hozzáállásban, hanem a hozzánk fordulókkal kiépített bizalmi és harmonikus kapcsolatban is megmutatkozzon.
Klinikánkon hiszünk a komplex és holisztikus szemlélet erejében: a különböző szakterületek egymással együttműködve dolgoznak azon, hogy a hozzánk forduló pácienseket a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb módszerekkel, innovatív megoldásokkal segíthessük.

A testi kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hozzánk forduló páciensek tájékoztatására és lelki felkészítésére is, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a procedúra sokszor lelkileg is komoly megterhelést jelent. Meddőségi központunkban a kivizsgálások és beavatkozások mellett a hozzánk fordulóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy a terhesgondozásra is intézetünkbe járjanak, illetve gyermeküket is a mi szakembereink segítségével hozzák világra. Személyzetünk készséggel fogadja a hozzánk fordulók kérdéseit és észrevételeit.

Magyarországon megközelítőleg 150-200 ezer pár küzd azért, hogy hosszú várakozás és sok küzdelmes év után végül kezükben tarthassák a gyermeküket. A Versys Clinicsben pedig mindent megteszünk azért, hogy teljessé váljon a meddő párok élete.

Miért a Versys Clinics – Humán Reprodukciós Intézet?

  • A Versys Clinics munkacsoportja által kidolgozott módszertan alapján intézetünkben a meddőséget komplex szemléletben kezeljük, vagyis a különböző szakterületek szakemberei aktívan együttműködnek annak érdekében, hogy a pácienseink egészséges babával a kézben térhessenek haza.
  • Intézetünk Magyarországon elsőként vezette be a meddőségi kezelések során a perikoncepcionális programot: a párok komplex állapotfelmérése segíti a szakemberek munkáját a kezelés hatékony kivitelezésében (táplálkozási zavarok, károsító környezeti tényezők, stressz, életmódbeli hatások stb.).
  • Szakembereink kiemelkedő hazai és nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Az intézet orvos igazgatója, dr. Vereczkey Attila több mint húszéves szakmai gyakorlattal rendelkezik, és 2001 óta vezet meddőségi intézeteket.
  • Intézetünk szakemberei aktív tudományos tevékenységet folytatnak, tagjai számos tudományos társaságnak, folyamatos nemzetközi szakmai képzésben részesülnek, ezzel is biztosítva a magyar páciensek számára a legmodernebb eljárásokhoz és szakmai színvonalhoz való hozzáférést.
  • Szakembereink folyamatosan az Önök rendelkezésére állnak, így is segítve minden szükséges információ megszerzését ahhoz, hogy Önök a legoptimálisabb döntést hozhassák meg minden pillanatban.
  • Az intézetünkben elvégzett IVF-kezelések sikeressége, a komplex szemléletnek és a legmodernebb technológia alkalmazásának köszönhetően, eléri a világ vezető intézeteinek eredményességi mutatóit.
  • A Versys Clinics számára fontos szempont a hatékony ügyintézés, minimális várakozási idő mellett nincs várólista.
  • Intézetünk állami finanszírozással nem rendelkezik. A kezelések árai előre meghatározhatóak, az orvosok és a személyzet paraszolvenciát nem fogad el.
  • Intézetünkben az országban elsőként működik onkofertilitás munkacsoport, mely Magyarországon egyedüliként kapott kutatási engedélyt petefészekszövet fagyasztására, rosszindulatú daganatos betegségben szenvedő nők esetében.
  • A laboratóriumaink és a műtők biztonságos működését meghatározott időközönként független laboratórium ellenőrzi.

Intézetünkben hazai és nemzetközi standardoknak megfelelő, független auditorok által auditált minőségbiztosítási rendszereket alkalmazunk (ISO 9001, MEES).

A Versys Clinics munkatársai számára fontos szempont, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is támogassák a párokat a szülővé válás folyamatában.