Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Dr. Süli Ágota

Dr. Süli Ágota
Pszichiáter, pszichoterapeuta

Egyetemi tanulmányait Szegeden végezte.

A szakvizsga megszerzése után az OPNI Belgyógyászatának I. és X. Pszichiátriai Osztályán dolgozott. Ezt követően a Szent János Kórházban, majd ismét az OPNI-ban folytatta tevékenységét. Részt vett az Ízisz Pszichoginekológiai Szakambulancia, az Arató Szakambulancia, a Madarász utcai Kórház Faludy utcai Gyermek-és Ifjúsági Pszichoterápiás Szakambulancia munkájában, valamint 2006-tól a Thyris Pszichoterápiás Szakambulancia Pszichiáter szakorvosa, pszichoterapeutája. A pszichiátriai képzései egy részét külföldön végezte, pl.: Harvard Egyetem (USA), illetve Westminster Hospital, London. Több tudományos publikáció fűződik nevéhez, cikkei jelentek meg a Nők Lapja oldalain, és egy éven keresztül a "Velvet" internetes női magazin szakértője volt. 

Angolul beszél, a Japán nyelvet pedig alapszinten elsajátította.

Feliratkozás hírlevélre

Tudomásul veszem, hogy a Versys Clinics - Humán Reprodukciós Intézet Kft. részére a fenti személyes adataimat önként átadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy azokat a nevezett hírlevél küldése céljából a hozzájárulás visszavonásig kezelje. Az adatokat a Versys Clinics a hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.