Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Szülésfelkészítés és várandósgondozás

A terhesgondozás teljes ideje alatt bármikor állunk a hozzánk forduló pácienseink rendelkezésére. Normálisan zajló várandósság esetén a terhesgondozás általában havi egyszeri személyes találkozást, illetve vizsgálatot jelent. Ezenfelül panaszok jelentkezésekor akár a konzultáció szintjén, akár soron kívüli vizsgálatokon is fogadjuk pácienseinket.

Tapasztalatunk, hogy az IVF-programok során gyakran fordulnak hozzánk tanácsért különböző témákban. Ebben a szellemben állítottuk össze várandósság alatti és szülésre felkészítő tanfolyamunk anyagát is. A tanfolyam szakismeretek átadásából, tanácsadásból és igény szerinti kötetlen beszélgetésből áll

Bemutatkozás

A Versys Clinics egyéni koncepciójának kidolgozásánál alapvető szempont volt, hogy nemzetközi színvonalú, csúcstechnológiával ellátott egészségügyi központot hozzunk létre, és ez ne csak a szakmai hozzáállásban, hanem a hozzánk fordulókkal kiépített bizalmi és harmonikus kapcsolatban is megmutatkozzon.
Klinikánkon hiszünk a komplex és holisztikus szemlélet erejében: a különböző szakterületek egymással együttműködve dolgoznak azon, hogy a hozzánk forduló pácienseket a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb módszerekkel, innovatív megoldásokkal segíthessük.

A testi kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hozzánk forduló páciensek tájékoztatására és lelki felkészítésére is, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a procedúra sokszor lelkileg is komoly megterhelést jelent. Meddőségi központunkban a kivizsgálások és beavatkozások mellett a hozzánk fordulóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy a terhesgondozásra is intézetünkbe járjanak, illetve gyermeküket is a mi szakembereink segítségével hozzák világra. Személyzetünk készséggel fogadja a hozzánk fordulók kérdéseit és észrevételeit.

Magyarországon megközelítőleg 150-200 ezer pár küzd azért, hogy hosszú várakozás és sok küzdelmes év után végül kezükben tarthassák a gyermeküket. A Versys Clinicsben pedig mindent megteszünk azért, hogy teljessé váljon a meddő párok élete.

Miért a Versys Clinics – Humán Reprodukciós Intézet?

 • Intézetünk a meddőségi problémával küzdő párokat a gyermekvállalás első pillanatától egészen az kisbaba megszületéséig kíséri végig.
 • Intézetünk alapításától kezdve követi és alkalmazza a legújabb, bizonyítékokon alapuló nemzetközi szakmai elveket és gyakorlatot, ezáltal biztosítva pácienseinek a lehetőségekhez képest leghatékonyabb meddőségi kezeléshez való hozzáférést.
 • Ennek a tíz éves következetes, a nemzetközileg elfogadott és alkalmazott innovációknak a lehetőségek szerinti honosításával intézetünk jelentős szakmai eredményeket ért el, melynek elismeréseként elnyerte a legrangosabb nemzetközi szakmai elismerést, az ESHRE-ARTCC (European Society of Human Reproduction and Embriology- ART Center Certification) akkreditációját, mellyel csupán 4 klinika rendelkezik a Világon. Ezen akkreditáció igazolja, hogy a klinika működése megfelel a legmagasabb nemzetközi szakmai, etikai elvárásoknak.
 • A Versys Clinics munkacsoportja által kidolgozott módszertan (know-how) alapján intézetünkben a meddőséget komplex szemléletben kezeljük, vagyis a különböző szakterületek szakemberei aktívan együttműködnek annak érdekében, hogy a pácienseink egészséges babával a kézben térhessenek haza.
 • Intézetünk elsőként vezette be a Preimplantációs Genetikai Vizsgálatokat (PGTA) molekuláris genetikai módszerrel (aCGH).
 • Intézetünkben történt PGT kezelés eredményeképpen született meg az első hazai Karyomapping (PGTM, PGTA) eljárással vizsgált újszülött.
 • Intézetünkben az országban elsőként működik onkofertilitás munkacsoport, mely Magyarországon egyedüliként kapott kutatási engedélyt petefészekszövet fagyasztására, és átültetésre rosszindulatú daganatos betegségben szenvedő nők esetében. Intézetünk végezte hazánkban az első sikeres petefészek szövet transzplantációs műtéteket.
 • Intézetünk Magyarországon elsőként vezette be a meddőségi kezelések során a perikoncepcionális programot: a párok komplex állapotfelmérése segíti a szakemberek munkáját a kezelés hatékony kivitelezésében (táplálkozási zavarok, károsító környezeti tényezők, stressz, életmódbeli hatások stb.).
 • Szakembereink kiemelkedő hazai és nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Az intézet orvos igazgatója, dr. Vereczkey Attila több mint húszéves szakmai gyakorlattal rendelkezik, és 2001 óta vezet meddőségi intézeteket.
 • Intézetünk szakemberei aktív tudományos tevékenységet folytatnak, tagjai számos tudományos társaságnak, folyamatos nemzetközi szakmai képzésben részesülnek, ezzel is biztosítva a magyar páciensek számára a legmodernebb eljárásokhoz és szakmai színvonalhoz való hozzáférést.
 • Szakembereink folyamatosan az Önök rendelkezésére állnak, így is segítve minden szükséges információ megszerzését ahhoz, hogy Önök a legoptimálisabb döntést hozhassák meg minden pillanatban.
 • Az intézetünkben elvégzett IVF-kezelések sikeressége, a komplex szemléletnek és a legmodernebb technológia alkalmazásának köszönhetően, eléri a világ vezető intézeteinek eredményességi mutatóit.
 • A Versys Clinics számára fontos szempont a hatékony ügyintézés, minimális várakozási idő mellett nincs várólista.
 • Intézetünk állami finanszírozással nem rendelkezik. A kezelések árai előre meghatározhatóak, az orvosok és a személyzet paraszolvenciát nem fogad el.
 • A szülészeti ellátáson kívül minden beavatkozást Intézetünkön belül végzünk el.
 • A laboratóriumaink és a műtők biztonságos működését meghatározott időközönként független laboratórium ellenőrzi.
 • Intézetünkben hazai és nemzetközi standardoknak megfelelő, független auditorok által auditált minőségbiztosítási rendszereket alkalmazunk (ISO 9001, MEES).
 • A Versys Clinics munkatársai számára fontos szempont, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is támogassák a párokat a szülővé válás folyamatában.

Intézetünkben hazai és nemzetközi standardoknak megfelelő, független auditorok által auditált minőségbiztosítási rendszereket alkalmazunk (ISO 9001, MEES).

A Versys Clinics munkatársai számára fontos szempont, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is támogassák a párokat a szülővé válás folyamatában.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/versys/public_html/templates/gk_box/html/com_k2/templates/default/tag.php on line 114