Töltés...

1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em.
  • Reprodukciós Endoszkópos
    Sebészeti Centrum
    Szakembereink az innovatív módszerek alkalmazása
    mellett a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb ellátást
    biztosítják pácienseink számára.A Versys Clinics – Reprodukciós Endoszkópos Sebészeti Centrum az egynapos endoszkópos sebészet egyik vezető intézménye. Szakembereink az innovatív módszerek alkalmazása mellett a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb ellátást biztosítják pácienseink számára. A modern orvosi eszközpark, a lézer és az endoszkóp együttes használata lehetővé teszi például az epekő- vagy vesekő-eltávolítást, az aranyér, a kisméretű végbélpolip, a méh, a petefészek, a petevezető, a kismedence egyéb területeinek a műtétjét.


A modern sebészet, a fejlett aneszteziológia, az orvostechnika fejlődése új ágazatot hozott létre a betegellátásban, a nappali kórházat, amely az ambuláns betegellátás és a hagyományos kórházi ellátás között helyezkedik el. Az úgynevezett „minimál invazív sebészet” révén teljesen új szemlélet, új módszertan jött létre, mely az operatív orvosi szakmák szinte mindegyikében rendkívül széles körben alkalmazható. Így van ez az általános és a plasztikai sebészet, az urológia és a nőgyógyászat szakterületeinél is, mind a diagnosztika, mind a gyógyító beavatkozás tekintetében. Az egynapos sebészet azt jelenti, hogy a beteg – még az altatásban végzett műtétek után is – a műtétet követő 24 órán belül, többnyire pár órás megfigyelés után, a saját lábán, kísérővel elhagyja a klinikát, és a végső gyógyulás, lábadozás már a saját otthonában történhet. Az otthoni ápolás gondos megszervezése, és a klinikával tartott folyamatos telefonos kapcsolat garantálja ennek az ellátási formának a biztonságát. Az egynapos sebészetnek szigorú szakmai, szociális és egyéb, törvénnyel szabályozott feltételei vannak, amelyek megbeszélésére a konzultáció során kerül sor, a szükséges beavatkozásról a szakemberek közösen döntenek.

Klinikánk munkatársai rendszeresen vesznek részt nemzetközi szakmai képzéseken, ezzel is biztosítva a magyar páciensek számára a legmodernebb eljárásokhoz és szakmai színvonalhoz való hozzáférést.

Hogyan zajlik a vizsgálat?


Az első konzultáció ad majd választ arra, hogy a későbbiekben milyen vizsgálat(ok) szükséges(ek).

Mit kell tennem vizsgálat előtt, mire készüljek?

Amennyiben endoszkópos vizsgálatra kerül sor, mindenképpen éhgyomri megjelenést kérünk pácienseinktől. További fontos információkat az időpont egyeztetése alkalmával kap munkatársainktól.

Meddig tart a vizsgálat?

Az endoszkópos vizsgálat maximum 60 - 90 percet vesz igénybe. A vizsgálatot követően azonnal megkapja leletét.

Eredményorientáltság

Intézetünk szakemberei aktív tudományos tevékenységet folytatnak, tagjai számos tudományos társaságnak, folyamatos nemzetközi szakmai képzésben részesülnek, ezzel is biztosítva a magyar páciensek számára a legmodernebb eljárásokhoz és szakmai színvonalhoz való hozzáférést.

Komplex szemlélet

Klinikánkon hiszünk a komplex és holisztikus szemlélet erejében: a különböző szakterületek egymással együttműködve dolgoznak azon, hogy a hozzánk forduló pácienseket a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb módszerekkel, innovatív megoldásokkal segíthessük.

Személyre szabott kezelések

A testi kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hozzánk forduló páciensek tájékoztatására és lelki felkészítésére is, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a procedúra sokszor lelkileg is komoly megterhelést jelent.

Tapasztalt szakemberek

Szakembereink kiemelkedő hazai és nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek. Az intézet orvos igazgatója, dr. Vereczkey Attila több mint húszéves szakmai gyakorlattal rendelkezik, és 2001 óta vezet meddőségi intézeteket.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérjen szakértő segítséget! Az alábbi űrlap kitöltésével felteheti kérdéseit. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségein!

Tudomásul veszem, hogy a Versys Clinics - Humán Reprodukciós Intézet Kft. részére a fenti személyes adataimat önként átadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy azokat a nevezett kapcsolatfelvétel céljából a hozzájárulás visszavonásig kezelje. Az adatokat a Versys Clinics a hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.