Hungarian English

Cím: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47–49. 7. em. - Madarász Irodaház, I. épület | E-mail: info@versysclinics.com | Telefon: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Terhesgondozási protokoll

A terhesgondozás során magasan képzett szülész-nőgyógyászaink esztétikus környezetben, szakértő és empatikus személyzet, valamint korszerű technológiák segítségével kísérik végig a várandósság időszakát.

A Versys Clinics – Szülészet ás Nőgyógyászat szakmai programjának része, hogy fogamzási problémával küzdő pácienseink siker esetén kezelőorvosuknál részesülhessenek terhesgondozásban, illetve igény esetén kezelőorvosuk segítségével hozhassák világra gyermeküket. A Versys Clinics Szülészet és Nőgyógyászat részlegén azokat a pácienseket is szeretettel várjuk, akik természetes úton fogantak meg.

Feliratkozás hírlevélre

Tudomásul veszem, hogy a Versys Clinics - Humán Reprodukciós Intézet Kft. részére a fenti személyes adataimat önként átadom és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy azokat a nevezett hírlevél küldése céljából a hozzájárulás visszavonásig kezelje. Az adatokat a Versys Clinics a hatályos jogszabályoknak megfelelően és az adatvédelmi tájékoztató szerint kezeli.

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és elfogadom.